Instillinger / Min skole

Opprettet av Stian Nesdal, Endret Tue, 1 Aug, 2023 ved 1:20 PM av Sindre Reed

Innstillinger skole:

Min skole:

Min Skole er utviklet etter forespørsel fra en av våre kunder. Hensikten er at skolen lett skal kunne dele informasjon med elevene. I dette trinnet har vi åpnet for at skoler kan legge inn sin kontaktinformasjon, samt relevante linker. Potensielle videre steg er meldingsfunksjonalitet i form av PUSH og SMS.

Visning av siden i appen: