Elevappen: Skolebevis

Opprettet av Rune Sunde, Endret Tue, 01 Aug 2023 ved 02:07 PM av Sindre Reed

Når eleven har fullført innrulleringen slik det er beskrevet vil eleven automatisk få tilgang til sitt skolebevis og bibliotekkort. Under er en beskrivelse av funksjonene når brukeren har dette tilgjengelig.

1:
En bevegelig funksjon i hjørnet autentiserer applikasjonen.

2:
Ved å trykke på dette feltet kommer en inn på skolebeviset

3:
Aktuelle bevis vises og eleven kan svipe seg til andre tilgjengelig bevis her.

4:
Under "Min skole" kan skolen legge inn kontaktinformasjon og link til relevante sider.

5:
Under innstillingene kan eleven endre språk eller oppdatere applikasjonen.

Når eleven trykker på en fane fra hovedsiden vil en komme inn på det aktuelle beviset.

Elevbeviset

1:
Bevegende animasjon og kontrollkoden kan benyttes av kontrollører ved eks kontroll på offentlig transport for å vise at beviset er autentisk

2:
Viser informasjon om eleven, tilknyttet skole og klasse, samt bilde

Trykk på bildet for å vise bildet over heile skjermen

Viser gyldigheten på skolebeviset.