Hva kan du gjøre i webportalen

Opprettet av Rune Sunde, Endret Tue, 01 Aug 2023 ved 12:42 PM av Sindre Reed

I Leverandørens webportalen er det 4 administrasjonsnivå. I tillegg er det eigne administrasjonsnivå for ekstrafunksjonane.

Elevadministratorene er den enkelte skoles 1.linje support for bruk og anvendelse av løsningen. For å kunne utføre denne oppgaven har den enkelte elevadministrator fått tilgang til det administrative verktøyet til løsningen via en egen webportal.

- Elev Administrator

• Sjå oversikt over og informasjon om skula(r), elevar og klasser
  • Benytte søkefunksjon for å finne eksempelvis ein elev
  • Bestille ID-kort og sjå status på bestillingar
  • Redigere utvalgt elevinformasjon samt bibliotekkortinformasjon
  • Håndtere bilde
    • Godkjenne bilde tatt av elev
    • Tilbakestille bilde tatt av elev
    • Laste opp bilde på enkeltelever
  • Bestille plastkort
  • Generere klassekart
  • Redigere skuleinformasjon vist i appen
  • Redigere linker vist i appen

- Skoleadministrator

• Kan alt som er lista opp i punkta over
  • Legge til og endre elevadministrator
  • Laste ned bildeeksport

- Fylkesadministrator

• Kan alt som er lista opp i punkta over
  • Har oversikt over alle elever, lærlingar og studentar ved skular i sitt fylke
  • Legge til og endre skuleadministrator