Redigere / sjekke elev/student

Opprettet av Stian Nesdal, Endret Tue, 1 Aug, 2023 ved 1:16 PM av Sindre Reed

Dersom en følger handlingen «rediger elev» vil en komme til elevkortet med ytterligere informasjon registrert på den enkelte elev. Her er det mulig å gjøre endringer, men dette skal ikke gjøres med mindre annet er særskilt spesifisert i denne veiledningen.

Rediger elev

Skoler med API

Skoler med API er:
Alle som bruker Visma Inschool
Alle studenter ved Noroff
Alle ved Akademiet

Skoler uten API

Skoler uten APi
Dette er typisk private skoler som laster opp elevinformasjon manuelt til PocketID