Hvordan oppdatere dashboardet

Opprettet av Stian Nesdal, Endret Mon, 05 Dec 2022 ved 01:44 PM av Sindre Reed

Vi har gjort det mulig å configurere egne dashboard akkuratt slik du ønsker og denne guiden skal vise deg hvordan.

Det første du må passe på er at du har valgt "Custom" som dashboard type;

Det neste du så kan gjøre er å velge dei "modulene" du ønsker å se. Ved å trykke på "Customize!" vil du få opp ein liste hvor du kan velge det du måtte ønske. Dersom du ikke ser den "modulen" du ønsker kan du ta kontakt med oss;

Etter du har valgt hva "moduler" du vil se kan du trykke på "update". Da vil dashboardet endre seg til å inkludere dei valgene du har satt. Etter du har oppdatert dashboardet anbefaler vi at du flytter på "modulene" slik at dei passer ditt behov. Dette kan du gjøre ved å holde over ein "modul" og dra;

Du kan også flytte plassering ved å dra boksen ditt du ønsker.