Hvordan synce låser

Opprettet av Stian Nesdal, Endret Mon, 05 Dec 2022 ved 09:42 AM av Sindre Reed

Vi har gjort det mulig å configurere egne dashboard akkuratt slik du ønsker og denne guiden skal vise deg hvordan.

Denne guiden går utifra at du har satt opp ein integrasjon mot eit låsesystem.

Det første du må gjøre er å gå inn på innstillinger;

Deretter velger du "Accesses" fanen og trykker "sync" under låseintegrasjonen.

Dersom du bruker eit låsesystem som tildømes Danalock eller RCO kan det vere noe "delay" i syncen som gjør at du vil måtte trykke to ganger med eit ca 10 sekunders mellomrom for å få hentet dei nyaste låsene. Dersom dette ikke går kan dere ta kontakt med oss.