FAQ

Opprettet av Stian Nesdal, Endret Fri, 10 May 2024 ved 12:33 PM av Morten Hilde

Korleis kan eg endre bilde?

Dersom du ønsker å endre bilde må du ta kontakt med resepsjonen ved skulen/studieplassen din.

Er PocketID gyldig som elev og studentbevis?

ja, PocketID er godkjent av Entur som elev/studentbevis.

Eg har problem med innlogging

Ta kontakt med din skule eller fylkeskommune. Om feilen skjer under innlogging med feide kan du ta kontakt med feidebrukerstøtte i din fylkeskommune og oppgi sporingsnummer.

Min skyssrett har forsvunnet

Dersom du bytter skule forsvinner din skyssrett automatisk. Du må då søke om skyssrett på nytt.

Eg er lærling, korleis logger eg på?

Lærlingar kan som regel logge inn med SMS. Dette krever likevel at fylkeskommunen har avtale med PocketID.