Slik kommer du igang med PocketID

Opprettet av Stian Nesdal, Endret Tue, 01 Aug 2023 ved 12:36 PM av Sindre Reed

For å kunne ta i bruk PocketID er du avhenging av at skulen, studiestedet eller at fylkeskommunen din har ein avtale med oss.

Her finn du ei liste over skulane som bruker PocketID

Nedlastning av applikasjonen

PocketID applikasjonen kan lastes ned i Google Play for Android telefonar og App Store for iPhone.

Du finner link til appen her;
For IOS;
https://apps.apple.com/no/app/pocketid/id1208092318

For Android;
https://play.google.com/store/apps/details?id=no.pocketid.app130627

Innlogging

Når du har lastet ned appen vil du kunne logge deg på med den måten du har fått beskjed om, for dei fleste vil dette være Feide.

Du kan kun logge deg på med den måten du har fått beskjed om.

Her vil du bruke det brukarnavnet og passordet som du bruker i andre system.
Dersom du får beskjed om feil brukarnavn/passord må dette bli fikset av skulen, studiestedet eller at fylkeskommunen din.

I tilfelle problem med feideinnlogging vil du få ei feilmelding i Feide sitt vindu under pålogging samt ein feilkode. Denne kan du dele med dei som skal hjelpe deg.

Dersom du får problemer etter godkjent Feidelogin kan du enten ta kontakt med din lokale IT support eller sende oss ein epost på support@pocketid.no.