Velkommen til PocketID FLEX

Opprettet av Stian Nesdal, Endret Wed, 02 Aug 2023 ved 03:18 PM av Stian Nesdal

Hei og velkommen til PocketID FLEX!

Vi er fortsatt under utvikling og ting kan forandre seg, men vi har lagd denne guiden for å hjelpe deg litt på veg.

TABLE OF CONTENTS

Kva er PocketID FLEX

PocketID FLEX er eit system som skal fjerne unødvendige tidstyver ved å slå samman og automatisere tilgangsstyrings systemet ditt med dei tenestene som du allereie bruker. På sikt vil vi også kunne tilby ein booking løysing, ein meldings teneste og bli ein samlingsplass for kurs og kompetanse bevis.

Ta gjerne kontakt for å teste systemet!

Høyr på erfaringene til Haakon ved Byåsen VGS